Ezúton köszönjük, hogy változatos és színvonalas előadásukkal konferenciánk gálavacsoráján kiváló hangulatot teremtve gondoskodtak hazai és külföldi vendégeink szórakoztatásáról.

További hasonló sikereket kívánunk:

A C1 Inhibitor Deficiencia Workshop szervezői


......................................................................................................................................Mindenkinek ajánljuk, aki a tökéletes zenekart keresi erre a különleges alkalomra! Aki őket választja, annak szikrányit sem kell aggódnia az esküvő hangulata miatt. A zenekar tagjai nemcsak képzett zenészek, hanem fantasztikus emberek is, rugalmasak, kedvesek és megbízhatóak, akikkel öröm együtt felkészülni a várva várt napra. Szinte egész éjjel megszakítás nélkül játszottak, a vendégeink életkortól függetlenül egész éjjel ropták a táncot olyannyira, hogy még a 90 éves Nagypapám is csak éjjel 2-kor távozott a mulatságból! :) "


Ildi és Anti


......................................................................................................................................


Szeretnénk megköszönni, hogy eljöttetek, és játszottatok az esküvőnkön! Nagyszerű hangulatot varázsolatatok, öröm volt látni, hogy szinte az egész násznép (szó szerint: a 3 éves unokahugomtól kezdve a 90 éves nagypapámig!) végigtáncolta az éjszakát! Szerintem mindenki jól érezte magát, mi mindenképpen.  A mi egyéniségünknek és kérésünknek megfelelő zene szólt. Külön köszönjük, hogy a buli vége után még pár számot eljátszottatok a legkitartóbb vendégeknek. Szerintem nélkületek biztos nem sikerült volna ilyen jól a lagzi!


Márti és Joci......................................................................................................................................Mégegyszer szeretnénk megköszönni az esküvőnkön nyújtott színvonalas előadásotokat és örömmel hallottuk vissza a vendégeinktől, hogy mindenkinek mennyire tetszett a zene. Ahogy láthattátok, a teljes násznép táncra perdült, nagyon jól érezte magát, óriási sikeretek volt! Hálás köszönet külön erre az alkalomra megtanult From This Moment On című számért, amellyel régi álmunkat váltottátok valóra. Számunkra bebizonyítottátok, hogy valóban egy tökéletes zenekar vagytok egy tökéletes alkalomra, ezért biztosak vagyunk benne, hogy még találkozunk egy születésnap vagy egy kerek évforduló ünneplése alkalmából!


További sikeres munkát és minden jót kívánunk!


Edit és Gábor  


......................................................................................................................................


Reméljük, hogy jól vagytok es még élvezitek a szombat esteket. A miénk szuperul sikerült es valahogy ezt a szót kevésnek is találom, ha minősíteni szeretnélek benneteket.

Felejthetetlenné tettetek az örömzenétekkel az esküvőnket. Nem kis aggodalommal szerveztük, hiszen 170 embert nehéz összekoordinalni és persze az a legnehezebb, hogy mindenkinek egyszerre legyen jó hangulata. Hát aztán már rögtön 7 óra után kiderült, hogy nem is kellünk mi, hisz ott vagytok ti:)

Mondta is a főpincér, hogy ha 9-kor már ilyen nagy a buli akkor hamar kidől a társaság...de azért ez nem úgy történt mert mindig újra es újra ....jobbnál jobb számok következtek. Ez volt az első bókom, a második meg egy angol úriembertől származik, aki ott volt az esküvőnkön. Neki tavaly volt az esküvője és azt mondta, hogy kár, hogy nem ismert benneteket előbb, mert akkor meghívott volna hisz olyan szépen énekeltek angolul nagyon jó a kiejtésetek.......na azért ez nem semmi:) ha már Peter ilyet mond, akkor hidjétek el neki nyugodtan!!!

Szóval egy szónak is száz a vége csak szuperlatívuszokban tudunk rólatok beszélni. Az esküvőnk úgy sikerült, ahogy szerettük volna!!! Köszönjük nektek az élményt amit, a zenétekkel okoztatok nekünk és az összes vendégeinknek. Mindenki érdeklődött felőletek, hogy hol találtunk benneteket…


Csilla es Sanyi


......................................................................................................................................


Nem is tudom, hogy mit írjak .., mert annyira jók voltatok, hogy pár szóban nehéz kifejezni, de azt mondanám: Veletek tényleg tökéletes volt a nagy nap! :)


Annamária és Lajos


......................................................................................................................................


Nagyon szépen köszönjük az esküvői zenélést amivel óriási mértékben hozzájárultatok a jó hangulathoz és a szép estéhez. Mindenki áradozott hogy milyen jó volt a zenekar. Főleg a profizmust, szép hangot ,jó kedvet és a kitartást jegyezték meg. A külföldi vendég kifejezetten el voltak ájulva milyen sokat játszottatok és hogy nem tartottatok szünetet minden 5.-ik szám után!

Én személy szerint a rugalmasságot és azt emelném ki ,hogy érezhető volt a hangotokon/zenéteken hogy jókedvűen ,mosolygósan játszottátok végig az egész estét.Biztosan igérhetem hogy mindenkinek ajánlani fogunk titeket!László és Timea ......................................................................................................................................
Most jutottunk odáig, hogy röviden megköszönjük a részvételeteket a július 24-i esküvőnkön!

Tegnap néztük meg az esküvői videót, és ez is alátámasztja azt, amit mindenki kiemelt az esküvőről beszélve: rettentően jók voltatok!!!!


Még egyszer köszönjük szépen az egész zenekarnak!


Ágnes  és Gyuri......................................................................................................................................Szeretnénk nagyon megköszönni az esküvőnkön való zenéléseteket! Mi is, és a vendégeink is nagyon meg voltunk elégedve nemcsak a zenével, hanem az egész hozzáállással, ahogyan az estét végigcsináltátok. Alapvetően hozzájárult ez ahhoz, hogy az este nagyon jó hangulatban telt, mindenkinek emlékezetes volt/lesz.

Külön köszönet a nekünk megtanult dalért.

További jó zenélést, majd jó híreteket keltjük.


Szabó Dóri es Gunda Bence......................................................................................................................................Életünk legjobb esküvője volt - gyönyörű szertartás és utána egy szuper buli! Fergeteges volt a hangulat, mindenki azt kérdezte, hol találtad ezt a zenekart? :-) - rég buliztunk ilyen jót!


Dia & Isti......................................................................................................................................A majd' 20 éves Ortoprofil Kft. egyik legfergetegesebb rendezvénye volt az évzáró buli. A rendezvény sikeréhez nagyban hozzájárult a szerencsés zenekar választásunk. A  zenekar korrekt, megbízható, felkészült, folyamatosan kitűnő hangulatot biztosítottak.

Feltétel nélkül ajánlom céges rendezvényekre, és nagyon remélem, hogy az idén is elfogadják a felkérésünket.

További sikereket kívánok a zenekarnak.

Tisztelettel,

Terjéki Tünde
Ortoprofil Kft.


......................................................................................................................................


Kedves Perfect Show Band!


Szeretnénk megköszönni azt a szívből jövő zenét és fantasztikus hangulatot, amelyet teremtettetek!

Néhány barátunk egyszerűen széttáncolta a cipőjét...

Azóta is ajánlunk Titeket az ismerősöknek!

Találkozunk az ezüst lakodalmunkon! ;-)


Iringó és Gyula


......................................................................................................................................


A mi lagzink óta már 2 hónap eltelt, de rólatok azóta is csak szuperlatívuszokban áradozunk! De nem csak mi, hanem a majd' 120 fős vendégsereg apraja és nagyja! Mindenkit szó szerint levettetek a lábáról! Profi és fergeteges játékotok olyan barátokat, rokonokat, ismerősöket is táncra perdítettek, akikről nem is hittük volna, hogy benne van a bugi a lábukban! Köszönjük nektek az összes örömittas táncoló arcot, melyet a táncparkettre ti varázsoltatok! És ezt mondjuk valamennyi külföldi és magyar résztvevő nevében! Külön köszönet jár Péternek, hogy a finn vendégekhez néhány kedves köszöntő mondatot is intézett FINNÜL!!!
Mint minden esküvőn, nálunk is voltak bakik, „műsorváltozások”, de ezeket az apró nehézségeket a zenekar lélekjelenlétével és rugalmasságával könnyen áthidalta! A zenei tudáson kívül ez az, ami egy zenekart igazán profivá tesz.
Ha újra meg kellene szervezni az esküvőnket, néhány dolgot másképp csinálnánk, de egy dolog a LEGTUTIBB: megint csak TITEKET választanánk! Mivel azonban - szerencsére – ezt nem kell újból megszervezni, nem tudunk mást csinálni, mint ajánlani titeket mindazon kedves ismerősünknek, akik az esküvői készülődés heves lázában égnek. És igazából már akadtak is érdeklődök, mégpedig a mi lakodalmi meghívottaink köréből... De ez majd az ő meglepetésük és történetük lesz...


Panni és Sampo


......................................................................................................................................

További referenciáink:
Zenekar esküvőre? Hogyan válasszunk tökéletes esküvői zenekart?
VideoReferenciaKapcsolatGalériaHome English

You are now on our Hungarian site. To change to perfectshowband.com please click here!