Video Referencia Kapcsolat Galéria Home English

You are now on our Hungarian site. To change to perfectshowband.com please click here!


Zenekar esküvőre

Esküvői zenekar választása az egyik legfontosabb feladat egy esküvő szervezése folyamán.

Ehhez szeretnénk pár tippet adni nektek, illetve válaszoni a leggyakrabban feltett kérdésekre. Ha kell egy jó zenekar esküvőre, olvassátok el az alábbi cikket.Zenekarvezető válaszol!


ÍME, HOGYAN VÁLASSZUNK TÖKÉLETES ESKÜVŐI ZENEKART:


  #1:  Első és legfontosabb, hogy a kiszemelt zenekar és fő repertoárja megyegyezzen a Ti, de legfőképp a násznép nagy részének az ízlésével. Lehetséges, hogy a kettő nem feltétlen egyezik és ez már csak az esküvőn derül ki, mert senki nem táncol?! Az esküvőre kiválasztott zenekar legyen olyan tapasztalt, hogy képes legyen felmérni az aktuális násznép zenei igényét és úgy alakítsa / módosítja - akár menet közben - műsorát, hogy az a többségnek megfeleljen.


  #2: Győződjetek meg arról, hogy a zenekar minőségi élőzenét játszon. Ha fontos számotokra, hogy a többség elégedett legyen emlékezzen az esküvőre és a jó hangulatra, válasszatok képzett zenészekből álló, sok referenciával rendelkező együttest. Ha kételkedtek az internetes videókban, kérjetek élő meghallgatási lehetőséget! Egy magabiztos zenekar nem zárkózik el ettől.


Ha nem vagytok feltétlen hozzáértők, kérjetek meg egy ismerőst, barátot, aki segít a profi esküvői zenekar kiválasztásában.


  #3: Fontos a produkció? A színpadi show? Közös éneklés? Választásotok legyen olyan zenekar az esküvőre, ahol ezt frontemberek, front énekesek biztosítják. Ha nem, válasszatok esküvői DJ-t. ;)


  #4: Több korosztályból áll a násznép? Szeretnétek, hogy az idősebbek is jól érezzék magukat az esküvőn, de a fiatalok se unatkozzanak. Az esküvőre kiválasztott zenekar tudatosan fel tudja építeni a műsorrendjét. Éjfél előtt, menyasszonytáncig, amíg az idősebb korosztály is jelen van, érdemes tekintettel lenni rájuk és olyan dalokat választani, melyeket mindenki ismer. (Nosztalgia party dalok). Ahogy haladunk előre az éjszakában, egyre jobban a modern/mai dalok kerüljenek előtérbe, majd hajnalban elhangozhatnak a legnagyobb rock balladák is igény szerint.


  #5.  Végül, de nem utolsósorban, legyen fontos a kölcsönös szimpátia és a zenekar rugalmassága. Előfordul, hogy egy esküvőn nem várt helyzetek alakulnak ki, pl. felborul a program, ilyenkor jól jön egy rugalmas zenekar, aki kisegíti az ifjú párt. Fontos, hogy a zenekar alkalmazkodjon az esküvő forgatókönyvéhez és ne fordítva. Válasszatok olyan együttest, akik vállalják legalább a 90 perc folyamatos előadást, szünet nélkül.


   #6.  TIPP : Ne helyszínt foglaljatok először. A legtöbb jó zenekar sok meghívást kap esküvőre és hamar elkelnek. Amikor felkeresitek az együttest legyen több lehetséges dátum az esküvőre, így sokkal több esélyetek van a legjobb szolgálatatókat kiválasztani. (Zenekar, fotós, videós stb.)


&  #+1  TIPP :) Van kérdésetek? Keressetek minket, szívesen válaszolunk! www.perfectshowband.hu - Zenekar esküvőre